Casa Tecnologia 5G Tempo libero Viaggi all'aperto intelligente Finanza Più

Tiens Group rămâne la convingerea de dezvoltare "Îmbrățișând și servind lumea"

2021-10-20

Tiens Group, care a fost întotdeauna angajat în a deveni lider global în industria sănătății, a celebrat "Carnavalul pentru a 26-a Aniversare" pe 16 octombrie 2021 și a transmis încă o dată conceptul de dezvoltare Tiens "Îmbrățișând și servind lumea" către partenerii globali și oamenii din întreaga lume care sunt preocupați de dezvoltarea întregii industrii de sănătate.Tiens a construit o rețea globală pas cu pas timp de 26 de ani de muncă asiduă, de la un singur produs la o structură de produse diversificate, la servicii complete de sănătate și apoi la dezvoltarea inovatoare și integrată a mai multor angajatori industriali. A exportat continuu produse de sănătate și a livrat conceptul de viață sănătoasă la mai mult de 47 de milioane de familii în întreaga lume și este recunoscut pe scară largă pentru îmbunătățirea sănătății și a imunității majorității populației.


Domnul Li Jinyuan, Președintele companiei Tiens, nu a fost uimit și a fost pe deplin pregătit pentru dificultățile din această perioadă de pandemie globală. El a condus Compania și a construit rapid platforma transfrontalieră globală de e-commerce Tiens prin modele noi, inovatoare, și mecanisme, adaptându-se la mediul economic complex global, și realizând "Cumpără, vinde și înlocuiește produsele în lume", și a ajutat familiile să creeze bogăție prin consum, să găsească locuri de muncă, să înceapă afaceri și să ruleze afaceri globale.


Tiens s-a concentrat pe crearea de mai multă valoare socială în cei 26 de ani de dezvoltare, a aderat la bunăstarea publică și caritate, a înființat Parcul Industrial de  Sănătate Tiens, cu o investiție de peste 1,1 miliarde de dolari și Tianshi College, cu o investiție de peste 2,6 miliarde de dolari, a investit mai mult de 500 de milioane de dolari în asistență socială și caritate, a aderat la moralitatea și simțul de dreptate publică, și a câștigat lauda unanimă a consumatorilor globali. Domnul Li Jinyuan, Președintele Grupului Tiens, a declarat că Tiens va merge mai departe cu convingerea de dezvoltare "Îmbrățișând și servind lumea"!


Disconoscimento: questo articolo è stato ristampato da altri supporti e ha lo scopo di trasmettere più informazioni. Tutte le risorse di questo sito sono raccolte su Internet e lo scopo della condivisione è per l'apprendimento e il riferimento di tutti. In caso di violazione del copyright o della proprietà intellettuale, lasciaci un messaggio.

ultimo

La “China Miao – Art Exhibition” è stata presentata alla Settimana della Moda a Milano

China Eastern Airlines ha partecipato al North Bund International Aviation Forum 2023.

Bampo di mezza inclinata, dalla cina, ha raggiunto la settimana della moda a milano

Bampo, dalla cina, appare la settimana della moda di milano

Inaugurazione del volo diretto “Shanghai-Istanbul” di China Eastern Airlines il 28 settembre

DYU Lancia la Bici Elettrica D3F: Uno Sforzo Verso i Viaggi Ecologici nel 2023

© Diritto d'autore 2009-2020 Informazioni sulla ricchezza    Contattaci  SiteMap